Spaarpas met magneetstrip

Wij leveren een spaarpas met een magneetstrip indien u gebruik maakt van het spaarsysteem middels een CCV betaalautomaat (Vx570 en Vx670). Deze apparatuur heeft als extra voordeel dat er een bon voor uw klant wordt geprint en dat de data direct in de database wordt weggeschreven. Spaarpassen is de exclusieve partner van de grootste betaalterminal leverancier van Nederland, genaamd: CCV, waardoor integratie van onze loyaliteitsapplicatie binnen de betaalterminal geleverd kan worden.

De voordelen van een spaarpas met magneetstrip:

  • Te gebruiken met een CCV betaalautomaat
  • Transacties zitten direct in de database
  • Er wordt een bon geprint met het aantal gespaarde punten

Ontwerp van uw pas

Wanneer u kiest voor een magneetpas zal Spaarpassen een passend ontwerp volgens uw wensen maken. Wenst u een eigen ontwerp op de pas te zetten? Dan is dat ook zeker mogelijk! Als u tevreden bent met het uiteindelijke ontwerp zullen wij het gewenste aantal passen laten drukken en binnen 3 weken afleveren.

CCV betaalautomaat

CCV betaalautomaat
CCV betaalautomaat

Wanneer wij de passen bij u leveren, is de betaalterminal inmiddels door ons geactiveerd. Als wij de deur uit zijn kunt u gelijk aan de slag om uw klanten aan u te binden!

Uitreiken van een spaarpas

Wanneer u een spaarpas aan uw klanten uitreikt, kan de informatie van de consument direct in de database ingevoerd worden inclusief het unieke pasnummer. U kunt er ook voor kiezen om de klantgegevens op de bijgeleverde inschrijfformulieren in te laten vullen om deze op een later moment in te voeren. Tot slot bieden wij u de mogelijkheid om de inschrijfformulieren naar ons te sturen en dat wij deze tegen geringe kosten invoeren in de database. Op deze manier heeft u alle nodige gegevens van de klant om deze in de toekomst te kunnen analyseren en acties op af te stemmen.

Sparen na aankoop

Als de klant een aankoop doet, haalt de medewerker de spaarpas door de magneetlezer van uw CCV betaalautomaat en toetst hierna het aantal punten waar de klant recht op heeft. De punten staan direct in de database en de klant ontvangt een pin-bon met het aantal gespaarde punten. Zo simpel is het!

Database

De transacties worden direct weggeschreven naar de online database. Vanuit deze database, waar het totale overzicht te vinden is, kunt u selecties maken en eenvoudig een e-mail versturen naar al uw sparende klanten.

Wil je weten hoe ons CRM systeem werkt en wat de mogelijkheden zijn? Klik dan hier.

Spaarpas met magneetstrip