Spaarpas met chip

De spaarpas met chip is één van ons meest gebruikte passen, waarom?

De voordelen van een spaarpas met chip:

  • Veilige manier van sparen
  • Vertrouwde uitstraling
  • Werkt onafhankelijk van uw kassasysteem

Ontwerp van uw pas
Wanneer u kiest voor een spaarpas met chip zal Spaarpassen een passend ontwerp volgens uw wensen maken. Wenst u een eigen ontwerp op de pas te zetten? Dan is dat ook zeker mogelijk! Als u tevreden bent met het uiteindelijke ontwerp zullen wij het gewenste aantal passen laten drukken en binnen 3 weken afleveren.

Ingenico terminal
Naast het leveren van de passen zullen wij tevens een eigen terminal en software leveren. Indien u kiest voor een spaarpas met chip zullen wij een compacte Ingenico terminal leveren. Als wij de deur uit zijn kunt u gelijk aan de slag om uw klanten aan u te binden.

Uitreiken van een spaarpas
Wanneer u een spaarpas aan uw klanten uitreikt kan de informatie van de consument direct in de database ingevoerd worden inclusief het unieke pasnummer. U kunt er ook voor kiezen om de klantgegevens op de bijgeleverde inschrijfformulieren in te laten vullen om deze op een later moment in te voeren. Tot slot bieden wij u de mogelijkheid om de inschrijfformulieren naar ons te sturen en dat wij deze tegen geringe kosten invoeren in de database. Op deze manier heeft u alle nodige gegevens van de klant om deze in de toekomst te kunnen analyseren en acties op af te stemmen.

Sparen na aankoop
Als de klant een aankoop doet, voert de medewerker de spaarpas met chip in de terminal in en toetst het aantal punten waar de klant recht op heeft. Zo simpel is het!

Database
De transacties worden in de spaarterminal opgeslagen en worden periodiek overgezet naar de online database. Vanuit deze database, waar het totale overzicht te vinden is, kunt u selecties maken en eenvoudig een e-mail versturen naar al uw sparende klanten.

Wil je weten hoe ons CRM systeem werkt en wat de mogelijkheden zijn? Klik dan hier.

Spaarpas met chip