Spaarpas met barcode

Het is mogelijk om een spaarsysteem te leveren middels een WEB terminal. In de praktijk betekent dit dat u middels uw internetverbinding toegang krijgt tot een applicatie waarmee u de klant punten kunt laten sparen. Deze apparatuur heeft als voordeel dat de data direct in de database wordt weggeschreven. Middels een barcodekaart en scanner kunt u snel de gegevens van de klant achterhalen en de punten toekennen. Indien de consument zijn pas niet bij zich heeft is het mogelijk om de klant online op te zoeken en alsnog punten toe te kennen.

De voordelen van een spaarpas met chip:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Transacties zitten direct in de database
  • Consument kan eventueel sparen zonder pas

Ontwerp van uw pas
Wanneer u kiest voor een barcodepas zal Spaarpassen een passend ontwerp volgens uw wensen maken. Wenst u een eigen ontwerp op de pas te zetten? Dan is dat ook zeker mogelijk! Als u tevreden bent met het uiteindelijke ontwerp zullen wij het gewenste aantal passen laten drukken en binnen 3 weken afleveren.

Webterminal
Wanneer wij de passen bij u leveren, leveren we hierbij ook de bijpassende barcodescanner. Als wij de deur uit zijn kunt u gelijk aan de slag om uw klanten aan u te binden!

Uitreiken van een spaarpas
Wanneer u een spaarpas aan uw klanten uitreikt kan de informatie van de consument direct in de database ingevoerd worden inclusief het unieke pasnummer. U kunt er ook voor kiezen om de klantgegevens op de bijgeleverde inschrijfformulieren in te laten vullen om deze op een later moment in te voeren. Tot slot bieden wij u de mogelijkheid om de inschrijfformulieren naar ons te sturen en dat wij deze tegen geringe kosten invoeren in de database. Op deze manier heeft u alle nodige gegevens van de klant om deze in de toekomst te kunnen analyseren en acties op af te stemmen.

Sparen na aankoop
Als de klant een aankoop doet, scant de medewerker de spaarpas met de barcodescanner en toetst hierna op de WEB terminal het aantal punten waar de klant recht op heeft. De punten staan direct in de database. Zo simpel is het!

Database
De transacties worden direct weggeschreven naar de online database. Vanuit deze database, waar het totale overzicht te vinden is, kunt u selecties maken en eenvoudig een e-mail versturen naar al uw sparende klanten.

Wil je weten hoe ons CRM systeem werkt en wat de mogelijkheden zijn? Klik dan hier.

Spaarpas met barcode